Sinep

Sinep on üks tugevamaid allergeene vürtside hulgas. See on tingitud selle rikkalikust keemilisest koostisest:

  • hädavajalik allüülõli;
  • glükosiidi sinalbiin;
  • taimsed valgud;
  • kloor;
  • väävel;
  • raud;
  • vask;
  • naatrium;
  • müroonhappe kaaliumsool;
  • kaalium;
  • koobalt;
  • mangaan ja teised

Sinepipulberallergia on ohtlik mitte ainult siis, kui aine on alla neelatud toiduainetes, vaid ka kui osakesi sisse hingata.

Kui inimene teab oma haigusest, siis on tal lihtne vältida kodus ohtu. Kuid avalikes kohtades on seda väga raske teha. Lõppude lõpuks kasutatakse sinepit toiduvalmistamiseks (vürtsi- ja maitsetugevdajana) ja ravimina toiduvalmistamiseks:


Küpsiseid kasutatakse parema kasutajakogemuse loomiseks. Meie veebilehte kasutades nõustute küpsiste Takeout OÜ kasutamise põhimõtete kohaselt. Vajutage siia, et saada rohkem infot.