Restoranid
Aasia köögi all peame silmas peamiselt kolme riigi rahvuskööki - India, Hiina ja Tai. Need kolm kööki on üksteisega üsna tugevalt läbi põimunud ja meie jaoks tähendab see peaasjalikult vürtsikaid roogasid, mida on eriti talvistel aegadel mõnus süüa. Toit, mis on kuum ja tulvil vürtsidest ning teeb keha mõnusasti soojaks. Aasia köögikultuuri olulisteks koostisosadeks on: riis, küüslauk, seesami seemned, tšilli, sibul, soja, tofu ning ingver. Ja peamisteks toiduvalmistamise võteteks on aurutamine, fritüürimine ja kuumal tulel toidu praadimine, samal ajal toitu segades (stir frying).
Telli veidi vürtsi ja eksootikat oma ellu
Takeout.ee keskkonnast leiad hea valiku suurepäraseid Aasia restorane . Tutvu menüüga ja vali endale meelepärane ning me toome selle Sulle koju. Alustamiseks kliki SIIA!